Gyakran Ismétlődő Kérdések

Mi az címkeellenőrzés?

A címkeellenőrzés olyan szakértői tevékenység, ahol a szakértők a vizsgálatra beküldött termékek címkéjét, jelölés vagy címketervét a hatályos jogszabályoknak megfelelően minden részletre kiterjedően ellenőrzik, majd észrevételeiket és javaslataikat, könnyen áttekinthető, magyar nyelvű jelentésben foglalják össze.

Vállal-e felelősséget a Label Review Service Kft. az elvégzett címkeellenőrzését?

Igen. A vállalkozási szerződés vonatkozó részében rögzítetteknek megfelelően vállaljuk felelősséget az elvégzett jelölésellenőrzésért.

Milyen határidőre vállal a Label Review Service Kft. címkeellenőrzést?

Magyar nyelvű címkék esetén 3-5 munkanapra. Idegen nyelvű szöveg jelölésellenőrzése esetén 7-10 munkanap a vállalási határidő. Mindazonáltal hangsúlyozni kell, hogy minden megrendelés esetén egyedi egyeztetés alapján kerül meghatározásra a teljesítés határideje.

Vállal-e a Label Review Service Kft. sürgősségi címkeellenőrzést?

Igen. Sürgősségi ellenőrzés során minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.

Kaphatok-e kedvezményt a szolgáltatás díjából?

Igen. A kedvezmény mértéke minden esetben előzetes egyeztetést követően kerül megállapításra.

Melyik országok nemzeti szabályozásának megfelelő ellenőrzést tudok megrendelni?

A magyar mellett a következő országok nemzeti szabályozásának megfelelő ellenőrzést tudunk végezni: Ausztria, Németország, Franciaország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Oroszország, Ukrajna, Szerbia, Montenegró, Horvátország, Szlovénia, Egyesült Királyság, Görögország. Más itt fel nem tüntetett országok esetében előzetes egyeztetés szükséges.

Milyen nyelven készülnek az idegen nyelvű címkék ellenőrzésének jelentései?

Az ellenőrzés során feltárt hiányosságokat vagy hibákat az adott ország nemzeti nyelvén jelezzük, a magyarázó szövegeket és egyéb megjegyzéseket angol nyelven jelezzük.

Van lehetőség a Label Review Service Kft. javaslatai alapján módosított címkeszöveg újbóli címkeellenőrzésére?

Igen. Ennek díjazása előzetes egyeztetést követően kerül megállapításra.

Milyen termékek címkeellenőrzését és dokumentáció ellenőrzését vállalja a Label Review Service Kft.?

Élelmiszerek, borok, csecsemők és kisgyermekek számára készült tápszerek, étrend-kiegészítők és állateledelek, valamint háztartás vegyipari, kozmetikai és egyéb nem élelmiszeripari termékek esetében végzünk címkeellenőrzést vagy tanácsadást. Továbbá elkészítjük elektronikai és egyéb berendezések vagy eszközök használati- és kezelési útmutatóját, valamint jótállási jegyeit is.

Label Review Service Kft. 2021. Minden jog fenntartva.

Call Now Button