Borok jelölésellenőrzése

Egy jól megtervezett marketing szöveg és az esztétikus címke képes egy palack bort a világ bármely táján eladni, azonban a külcsín mellett ügyelni kell arra is, hogy a címke tartalma megfeleljen a jogszabályi előírásoknak is.

A borok helyes jelölésének elkészítése nem egyszerű feladat még a legtapasztaltabb borkészítők számára sem. Ahhoz, hogy termékünk címkéje megfeleljen a hatósági követelményeknek számos hazai és nemzetközi jogszabályt kell figyelembe venni a jelölés elkészítése során.

Salvador Dalí úgy tartotta, hogy „aki tudja, hogyan kell kóstolni, nem issza a bort, hanem felfedezi az ízvilágában rejlő titkokat”. Nincs ez másképp a borok és borászati termékek jelölését illetően sem. A címkén feltüntetett szövegnek tartalmat kell adni és minőséget kell sugározni ahhoz, hogy sikeres legyen.

Másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a bor ágazat hazai és közösségi szabályozását illetően, ennek köszönhetően gyorsan és precízen leellenőrizzük, vagy igényeinek megfelelően elkészítjük borainak vagy borászati termékeinek címkéjét.

Label Review Service Kft. 2021. Minden jog fenntartva.

Call Now Button